Kære alle sammen :-)
Vi har virkelig lagt vore hundehjerner og snuder i blød for at lave denne liste til ALLE Jer ..... der har den store glæde at ha' 1 eller 2 4-benede terrorister i huset .............
Vi håber virkelig I vil få fornøjelse af vore små tip og ønsker vuf vuf fornøjelse :-) Nederst på siden har vi vist Jer de skønneste hundemøbler ... Ååååh hvor ville vi gerne selv ha' sådan nogle ... men vi har fået at vide, vi er ALT for store til dem :-( :-( *suk*

Ting er ..............

Hundesnor:
En snor der går fra halsen til dit menneske, og som gør det muligt at trække ham/hende hvorhen du vil.

Hundeseng:
Enhver blød, tør overflade, såsom en seng eller en ny støvsuget sofa .... eller måske een af de viste herunder ❤ 
Savle:
Det er det, du gør når dit menneske har mad, og du ikke har. For at gøre det korrekt, gælder det om at sidde så tæt op af personen som muligt og kigge sørgmodigt på ham/hende, mens du savler på gulvet.
 
Snuse/sniffe:
En social gestus man bruger, når man møder andre hunde. Placer din næse så tæt som muligt på den anden hunds bagdel og tag en dyb indånding. Gentag dette indtil dit menneske kommandere dig til at holde op.


Skraldespand:
En test dine mennesker laver for dig. Det gælder om at stå på bagbenene og forsøge at vælte den. Hvis det lykkes bliver du belønnet, med gammel margarine papir, kødrester og muggent brød, som du kan spise.


Cykler:
2 hjulede træningsapparater, der blev opfundet så hunde kan holde sig i form. For at få maksimal udbytte af træningen skal du gemme dig bag en busk. Når cyklen så kommer forbi, skal du gø højt og begynde at jagte den. Bliv ved med at løbe efter den indtil mennesket på cyklen vælter.
Døv:
Dette kaldes det hunden bliver, når deres mennesker kalder på dem, og hunden ikke gider at komme. Symptomet kan f.eks. være at stirre blankt på mennesket, for derefter at løbe i den stik modsatte retning og lægge sig ned.
 
Torden:
Dette er signal på at verden er ved at gå under. Mennesket forholder sig utroligt roligt under disse omstændig-heder, så det er nødvendigt at advare dem ved at tumle ukontrolleret rundt rulle med øjnene og forfølge dem rundt i stuen.
 
Papirkurv:
Et stykke hundelegetøj fyldt med papir, kuverter og gammel slikpapir. Når du keder dig, så vælt den og spred papirerne ud i hele huset, indtil dit menneske kommer.
 
Bad:
Dette er når mennesker sjasker gulvet væggene og sig selv til. Du kan hjælpe ved at ryste dig hele tiden.
Læne:
Enhver god hunds reaktion på kommandoen "sit", specielt hvis dit menneske har gjort sig klar til en aften i byen.

Royal hundeseng i jern

Skøn hundeseng i jern med den flotteste krone på "ryggen" ❤

Lidt Royal har man vel lov at være, når det gælder prinsessens eller prinsens helt eget møbel 🤪

Længde ca. 70 ... Bredde ca. 60
Passer til en lille eller mellemstor hund (Foxterrier, King Charles spaniel etc.)
Den høje "ryg" med kronen kan tages af, således at "kun rammen" står tilbage .... 🙂

Der medfølger fast bund, som dog ikke er vist på billeder ... men den er der skam ;-)

SÅ fin og samtidig rustik og mega charmerende. Jeg mailer meget gerne et par ekstra billeder til DIN skønne hund ❤

Kr. 650.-

 

 

Polstret hundeseng i rokoko stil

Rokoko seng til en rigtig lille prinsesse ❤

Så bliver det da ikke mere romantisk og royalt.... Zebramønstret, håndpolstret hundesofa/seng med kraftig sølvramme i træ og seje nitter samt dejlig blød og tyk bund.

Sofaen findes desværre kun i denne størrelse til en lille eller medium størrelse hund på op til 15-20 kg 💔 og ikke til store barylere som mine egne 

Ydermålene er ca. Længde 75 ... Dybde ca. 50 ..... Liggemål ca 60 x 40

Ekstra billeder mailes selvfølgelig meget gerne ;-)

Kr. 1195.-

Guldseng til prinsen eller prinsessen

Guld rokoko seng til en rigtig lille prinsesse eller prins ❤

Så bliver det da ikke mere romantisk og royalt.... GULD brokade stof samt forgyldt ramme pryder denne  håndpolstrede hundesofa/seng med kraftig guldramme i træ og seje nitter samt dejlig blød og tyk bund.

Sofaen findes desværre kun i denne størrelse til en lille eller medium størrelse hund på op til 15-20 kg 💔 og ikke til store barylere som mine egne 

Til gengæld også meget egnet til missernes egen tronstol ... eller som den lille ekstravagante børnesofa 🤪

Ydermålene er ca. Længde 75 ... Dybde ca. 50 ..... Liggemål ca 60 x 40

Kr. 1195.-